Beoordelingen van Stix and Bowls Roelofarendsveen

Recente recensies

5.0
Rob Huigsloot
2 oktober 2022
Monique
2 oktober 2022

Super dat je nu ook kunt aangeven dat je geen wasabi, soja, stokjes wilt. Geen onnodig afval. Eten smaakt prima en bezorging was volgens aangegeven tijd. Bedankt en tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klein
1 oktober 2022

Superverse goedgevulde bomvolle pokebowl.

L.Kikkert
26 september 2022

Wederom weer genoten van jullie overheerlijke shusi Dank jullie wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
25 september 2022
An
21 september 2022

Super snelle service en heerlijk eten!

Chantal
19 september 2022

Helaas was de smaak van bijna alle sushi erg flauw. Had 1 soort zonder paprika gevraagd en ondanks dat het zelfs op de bon stond toch met paprika gekregen. Ben beter gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
19 september 2022

Er zat n foutje in de bestelling. Even geappt en het is meteen hersteld. Goed geregeld. Heel fijn en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost Bakker
16 september 2022

Superlekker!! Netjes bezorg, wel 10 minuten na aangegeven tijd, maar overal top!

G.Stroes
12 september 2022

Grotere porties aub erg karig

Silvia
11 september 2022

Was weer heerlijk.

Tynke
10 september 2022
Ellen Hillebrand
4 september 2022

Heerlijk gegeten, ziet er keurig uit en gebracht op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cees Versteeg
4 september 2022

Heerlijk eten maar pas na 1,5 h bezorgen is wel heel laat.

Tim
2 september 2022

Lekkere sushi, maar.... 20 boontjes Edame voor dat geld is een lachertje.... echt 20, ik heb ze geteld!

Eric
1 september 2022

Netjes op tijd goede bezorging

Carmen
31 augustus 2022
Rini
31 augustus 2022
Esther Moeke
28 augustus 2022

In het kader van besparing: ook de gelegenheid geven om sojasaus of servetten niet mee te geven:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Spros
28 augustus 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Liselotte
27 augustus 2022

Als altijd, zaaaalige pokebowl en levering altijd op tijd! Dit keer online bij bestelling gevraagd of ik een grote portie van mijn favo signature dish er bij kon krijgen en die zat er bij! Erg klantvriendelijk en klantgericht. Prijs / kwaliteit echt een 10 met een gouden griffel 🤩

Mark
27 augustus 2022
Jeannette
27 augustus 2022

Smaakvolle bowls!

Gerda Delfgaauw
26 augustus 2022

👍👍

Demi Bouwmeester
26 augustus 2022

Ik had om 17:46 besteld en de verwachten bezorgtijd was 19:05. De bestelling kwam aan om 19:35. De gebakken uitjes ontbraken op 2 pokebowls zonder dat daar iets over was vermeld. In 1 van de 2 pokebowls waren de gebakken uitjes vervangen met sesamzaadjes ook zonder te vermelden. Erg jammer, dit kan toch niet

Ronald Klok
25 augustus 2022

15 min na de door jullie aangeven tijd bezorgd

Elly Westra
25 augustus 2022

De bestelling viel tegen, voor het eerst. De sushi viel uitelkaar, de crunchy topping was bij alle 3 soorten (ebi, vega, kip) zacht. Zonde.

Leeuwen
25 augustus 2022

Top service! Ik had per ongeluk het verkeerde adres opgegeven en de bezorger was erg vriendelijk en kwam vervolgens gewoon naar het andere adres. Verder vroeg ik of de avocado’s konden worden omgewisseld voor tonijn en ook daar werd naar geluisterd. Bedankt voor de service!

Sanne
24 augustus 2022

Ik vond het jammer dat er in mijn bowl zowel gerookte kip als gefrituurde kip zat. Ik had alleen krokante kip besteld, ik hou namelijk helemaal niet van gerookte kip, en nu zat dat er helemaal doorheen.

Ellen Zoetendaal
22 augustus 2022

Ik had voor de sushibowl salade ipv rijst gekozen. Helaas is dat niet gelukt en kreeg ik rijst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L. van der Meer
21 augustus 2022

Zoals als altijd lekker!

Lisette
19 augustus 2022

Erg lekker, goed gevulde pokebowl.

R
19 augustus 2022

Het eten was super, snelle bezorging! Echt een aanrader

Daniel
18 augustus 2022
Cynthis
14 augustus 2022

Heerlijk gegeten, precies genoeg en super op tijd! Echt een aanrader😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
14 augustus 2022

Was weer lekker

Judith
13 augustus 2022

Graag contact opnemen Ik heb wel een tip na vd week…

Petra Tettero
11 augustus 2022

Constante goede kwaliteit voor een zeer redelijke prijs

Fokko Boersma
7 augustus 2022

Aan boord gebracht jacht Maibel in Oude Wetering.Top service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roland
3 augustus 2022

Zo heerlijk vers allemaal, is het geld dubbel en dwars waard.

Remko
3 augustus 2022
Cees
31 juli 2022

Erg fijn dat we de maaltijd om 20:15 nog op konden halen, na een lange auto rit terug van vakantie. De kwaliteit en smaak was weer uitstekend.

Jet
29 juli 2022
Fred Van Den Haak
29 juli 2022

Alles weer netjes op tijd bezorgd

Sarneel Fons
28 juli 2022

Alles was weer lekker, alleen de ‘gemengde sla’ in beide pokebowls was uitsluitend gemengde kool. Hoewel crispy, toch liever (ook) sla.

Kruip Ellen
25 juli 2022

De sushi was zalig en vers! Best onhandig dat je niet kunt bellen, wij waren met de boot, wonen niet in R’arendsveen en dan is het wel ff gedoe om een bezorglocatie in te voeren. Misschien n idee om op de site een handig pick up point 🚤 te vermelden. Wel heel prettig dat bezorger ff belde toen hij eraan kwam👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
25 juli 2022

Superlekkere (vegan) poke bowl samengesteld! Jammer dat er geen vegan dressing bij genomen kan worden (alleen soyasaus), nu moesten we zelf thuis een vegan dressing maken! Duss..graag een vegan dressing in het assortiment :)

Geert
24 juli 2022
Silvia
23 juli 2022

Top

Demi
22 juli 2022

Weer heerlijk gegeten!

Dionne
22 juli 2022

Heerlijk en heel vers. De crispy chicken is mijn nieuwe favoriet

Judith, Meesie, Kee
22 juli 2022
Petra
21 juli 2022

Heerlijke poke bowls met de mogelijkheid om extra’s toe te voegen. Absolute aanrader

Adri de Gans
20 juli 2022
E
18 juli 2022

Voor het eerst een poke bowl besteld zelf samen gesteld. Bijna 20 euro koste het. Vervolgens zit de zalm er niet eens op die ik had besteld en de biefstuk reepjes waren er ook wel geteld 3 in deze hele bak. Vervolgens zijn ze gesloten als je ze belt dus niet echt klantvriendelijk. Het duurde ook heel erg lang voordat de bestelling bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne Hoogenboom
18 juli 2022
Werner
15 juli 2022

Weer super zoals altijd heerlijk gegeten en snelle bezorging precies op tijd

Merel
13 juli 2022
jacqueline
12 juli 2022

gewoon heerlijk

Sacha
9 juli 2022
Ogi van dan Berg
8 juli 2022
Maria
8 juli 2022

Verse poducten en verhouding rijst, vis en groente is perfect. Extra gember gevraagd en gekregen. Precies op tijd bezorgd. Top!

Kar
7 juli 2022
L.Kikkert
6 juli 2022

Ik zeg, ga vooral zo door. Top kwaliteit en fijne en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander de Koning
1 juli 2022

Altijd goed 👍🏻

Asia
1 juli 2022
Fk
30 juni 2022
Petra van Doorn
27 juni 2022
An Deckers
25 juni 2022

Het was weer heerlijk, dank!

Saskia
24 juni 2022
Prima
19 juni 2022
Ingrid Van den broek
15 juni 2022

De bestelling voelde wat warm aan 1 stukje zalm was niet goed van smaak en heb ik niet opgegeten

Monique Vesseur
13 juni 2022
V
12 juni 2022
Abygail
11 juni 2022

Zoals altijd heerlijk

An Deckers
10 juni 2022

Super lekkere sushi’s, gaan we zeker vaker halen!

Marnix
6 juni 2022

Snel bezorgd en super vers en lekker! Aanrader!

Patricia Hoffmans
6 juni 2022

Het was weer zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Silvia
5 juni 2022

Heerlijk gegeten.

Inge
3 juni 2022

Top sushi, erg goed! Super bezorging tot aan onze boot in de jachthaven!

N.Pavlov
3 juni 2022

Goede pokebowls en sushi, zeker een aanrader!

Werner
2 juni 2022

Was weer super goed heerlijk gegeten

Jasper
1 juni 2022

Smaakt zoals altijd goed, de portiegrotes variëren alleen nogal. Soms kan de bak amper dicht, nu was er nog best een hoop onopgevulde ruimte over onder de deksel..

Mary Jane Roy
30 mei 2022
Lempers
30 mei 2022

Weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
29 mei 2022

Altijd weer een féést die sushi’s van stix and bowls! En zo krakend vers ook! Een traktátie op steeds weer naar uit te kijken!

Door Goozen v
29 mei 2022

Heerlijk ,en heel vers

Chan
28 mei 2022

Ik vond vandaag de tonijn er niet zo vers uit zien. Dit geldt ook voor de zeewier.. Wel weer super op tijd bezorgd.

Ton van Dijk
28 mei 2022

Weer super

Veense genieter
28 mei 2022

Snelle bezorging, altijd heerlijke pokebowls & goed verpakt. Fijn ook de optie bij het bestellen om nu wasabi / gember ect. achterwegen te laten.

Shailia
27 mei 2022

Lekkerder als de sushipoint in Leiden. Royaal met vis, zachte zalm, veel avocado. Kip spiesjes goed mals en sticky, gyoza goed van smaak. Zeewier salade lekker knapperig. Wasabi mayonaise past goed bij de sushi. 💖

Bakker
27 mei 2022
Asia
27 mei 2022
Bakker
27 mei 2022

Het is snel geleverd, vers gemaakt en we hebben er heerlijk van gegeten.

Monique Hoogenboom
27 mei 2022

Na de bestelling te hebben geplaatst kreeg ik een verwachte bezorgtijd. Op deze tijd werd de bestelling ook bezorgd en alles smaakte heerlijk!

Ben
26 mei 2022
marieke
26 mei 2022
Jose
26 mei 2022
Patricia Hoffmans
26 mei 2022

Het was weer heerlijk!

Rob van der Geest
25 mei 2022

heerlijk en super vers

P.den Haan
23 mei 2022

Goedemorgen, Gisteravond hebben wij bij u onderstaande bestelling gedaan. Helaas zat nr 89 edamame er niet bij. Overigens was de rest van de bestelling prima Met vriendelijke groet, P. Den Haan

Tynke
22 mei 2022

We hebben heerlijk poke bowls gegeten gisteren en qua bezorging waren ze prima optijd. Een fijne optie is dat je zelf een poke bowl kan samenstellen. Zeker als je allergisch/intolerant bent voor bepaalde producten. Helaas zat er wel rode peper door de zelf samengestelde poke bowl terwijl dit niet was besteld vanwege intolerantie. We hebben ze we nu uit moeten zoeken nadat hij er per ongeluk al één had gegeten. Hopelijk denken jullie hier in het vervolg om!

L.Kikkert
20 mei 2022
M
19 mei 2022

Lekker en snel bezorgd👍🏻

Werner
19 mei 2022

Super goed heerlijk gegeten alles vers.precies op tijd bezorgd hele vriendelijke jongen. We gaan zeker weerbestellen

Rita
15 mei 2022

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemieke
15 mei 2022
Ronald
14 mei 2022

We hebben nu voor de 2e keer een bestelling gedaan en wederom was het weer een heerlijke ervaring.. De bezorging was om de tijd die was voorgesteld en erg beleeft beide keren. (soms is er een lange verwachte wacht tijd tot levering +/ 50 min, maar daar is het wachten voor meer dan waard) Onze beleving is dat het zeer goed bevallen is en een echte aanrader.

Marja Hogenboom
14 mei 2022

Kan me niet voorstellen dat iemand de zwarte bonen lekker vindt. De textuur is melig en droog, maar dat mijn mening😉

Mariska
13 mei 2022

Heerlijke sushi en pokenbowl. Goed verzorgd, aanrader!

Tamara
12 mei 2022

Heerlijke zelf samengestelde poke bowls gegeten! Dat kan ook als je geen vis lust!!

Van benten
11 mei 2022
Inge Granneman
10 mei 2022
S. Gerrits
8 mei 2022

Waarschijnlijk vanwege de drukte, maar wij miste de signature saus, en ik had geprobeerd aan te geven geen stokjes en wasabi te willen. Maar om onduidelijke reden is dit niet gelukt. Kwaliteit was weer prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
8 mei 2022

Toen er iets fout was gegaan werd het gelijk opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Imelda Duivenvoorden
8 mei 2022

Keurig op tijd, compleet en op het juiste adres bezorgd en weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
6 mei 2022
Gert-Jan
5 mei 2022

Altijd hoge kwaliteit en keurig op tijd, of zelfs iets eerder. Goede keus en prima gevarieerd menu. Van harte aanbevolen.

Maartje
5 mei 2022

Echt in geen tijden zo heerlijk gegeten, en super vlot bezorgd! Gaan we zeker vaker doen!

Petra Tettero
5 mei 2022

Eerste x bestelling geplaatst , wij komen uit Scheveningen en zijn pas verhuist. Heel lekker!

Vera
1 mei 2022
Laura
1 mei 2022
Virgil Prins
30 april 2022

Goede/snelle bestelling ( top geregeld )

Nina
28 april 2022

Lekkerste sushi die er is

Marjoke
28 april 2022

Het blijft een genot! Sushi, poke bowl, sashimi,... Plots bezoek, lekker iets bestellen bij Stix and Bowls!

angela van wijk
25 april 2022

gefeliciteerd met jullie 3 jarige bestaan

Maartje van Delft
24 april 2022

Bestelling is altijd prima! Goede kwaliteit!

Monique Vesseur
24 april 2022
Ton van
23 april 2022

Jammer dat er vandaag een kortingsactie was en dat ik dit als vaste klant niet op de site in kon vullen. Verder altijd dik tevreden

Leon
22 april 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd!

Inge
22 april 2022

Precies zoals je het wilt hebben!

P.A.M.
22 april 2022

Erg lekkere sushi's, lekker vers en zeer smakelijk!

Koos
19 april 2022

Heerlijke hapjes! Super vers en altijd hele vriendelijke bezorging. Arigatou!

Arthur
19 april 2022
Geert van der Velde
16 april 2022

Heerlijke smaak, supervers.

Inge Bakker
16 april 2022
Eric
15 april 2022

Eten heerlijk, nette bezorging.

Martine
14 april 2022

Wij vonden de yakatori sate’s wat vettig maar verder prima, lekker eten en aardige bezorger

Suzanne
9 april 2022

Het was weer geweldig.

E.du Prie
9 april 2022

Top producten en goede service

Linda Van Rijn
9 april 2022

Wat goed, dat je ook kan kiezen voor géén stokjes, etc.

Sylvia
8 april 2022

Altijd heerlijk, alleen vandaag helaas de tofu vergeten in mijn mega vega

Cynthia
4 april 2022

Keurig op tijd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Time Stables
3 april 2022
Derk
3 april 2022

De kwaliteit van de sushi was zoals altijd top. Minpunten: de opmerking over het wisselen van de Maki Paprika was ( voor de tweede keer) niet doorgekomen. Thuis aangekomen in Leimuiden bleken soja, stokjes en wasabi te ontbreken. Dat was dan weer jammer! Volgende keer beter.

J
31 maart 2022

Was super, heerlijk gegeten. Weer voor herhaling vatbaar

CR
30 maart 2022
Ogifix
28 maart 2022

Alles naar wens

Wil Mulder
26 maart 2022
Petra
25 maart 2022

Wàt een féést en zálig eten! Iedere keer weer!!

Josine
21 maart 2022

Het was weer top! Goedgevulde pokebowl met heerlijke smaken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

l.deprie
21 maart 2022
Silvia
19 maart 2022

Heerlijk gegeten. En super dat je even belde Ernst.🙂

Peter Schouten
18 maart 2022

Weer heerlijk. Op tijd, goede kwaliteit. Ga zo door!

R
18 maart 2022
Richard
14 maart 2022

Was weer helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
13 maart 2022

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
13 maart 2022

We zijn fan van de pokebowl met garnaal en bestellen regelmatig, helaas was de avocado dit keer niet goed (zwart). Hopelijk is t de volgende keer weer vers! Wat ik ook top vind is de optie om geen gember of wasabi te bestellen, samen tegen verspilling!

Sander
13 maart 2022
Han van Staveren
6 maart 2022

Heerlijk en snelle bezorging.

Naomi
3 maart 2022

Wederom heerlijk

Inge Zandbergen
3 maart 2022
P
2 maart 2022

Top kwaliteit! Beste uit de regio.

Rinke
1 maart 2022

Ik heb inmiddels wel meer dan 10 keer aangegeven dat ik geen stokjes, wasabi, sojasaus en gember wil ontvangen. Elke keer leveren jullie dat weer. Ik hoef dat niet, want we hebben hier zelf inmiddels een geruime voorraad van en we gooien het daarom weg. Dat is zonde. er is nu een optie dat ik dit kan aangeven in de webshop, maar nog steeds leveren jullie dit in overvloed. Graag jullie aandacht hiervoor. groeten, Rinke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Asia
27 februari 2022

Alles was zoals altijd heerlijk :)

Bart Dobbe
21 februari 2022

Keurig optijd. Vriendelijke bezorger. En wij hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

l.deprie
21 februari 2022

ondanks het slechte weer keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
20 februari 2022

Gewoon weer 😋 lekker

Monique Vesseur
20 februari 2022
Suzanne
19 februari 2022
Nicolette
18 februari 2022

Na online bestelling staat eea keurig op tijd klaar. Altijd weer genieten. Misschien maar goed ook dat jullie hier in Hoogmade niet bezorgen.

K
18 februari 2022
Kapsalon van rhoon
17 februari 2022
Marieke
16 februari 2022

Zoals altijd; TOP!!

Monique
14 februari 2022

Heerlijk gegeten! Bozorger leverde de bestelling af met een vrolijke, grote glimlach, helemaal top!

Silvia
13 februari 2022

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andy
13 februari 2022

Heerlijk gegeten echt compliment!!

Vos
11 februari 2022

Heerlijk!

Elsa
9 februari 2022

De zalm poke bowl was lekker en vers, behalve de avocado die was overrijp. De zelf samengestelde was lekker maar niet vers. De koolsalade en de tofu proefde duidelijk als de restjes van zondag, dat was jammer. Dan vraag ik me af, kan ik beter niet woensdagnamiddag bestellen want dan krijg ik restjes van zondag? De kimchi was top Groetjes Elsa

Jan
8 februari 2022

Wat een goed initiatief om af te zien van stokjes etc. Maar dan wel ook doen. Ik wilde geen stokjes of ketjap. kreeg van alles 3......... Maar super lekker gegeten hoor.

loos
5 februari 2022

Geen verbeterpunten, zag er weer goed uit en was erg lekker

Jacq
31 januari 2022

Heel lekker en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke
30 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Andre
29 januari 2022

Paar opmerkingen: de sushi was uitstekend niets op aan te merken. Bij de bestellingen had ik aangegeven dat de chopsticks en de gember niet nodig waren , maar ze zaten er wel bij. We gingen voor duurzaam toch? En 1 product viel echt tegen, de inkvisringen, echt smakeloos en gewoon niet lekker. Ik verwachte ook eigenlijk een tempura beslag , wat je in de Japanse keuken wel vaak tegenkom. Deze zal ik in ieder geval niet meer bestellen. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.

Kim Geerlings
24 januari 2022

Deze bestelling was niet zo netjes als we van jullie gewend zijn: er zaten geen stokjes bij, maar 1 bakje wasabi, op een doosje zat geen deksel waardoor de vis los in het tasje was beland en de poke bowl was rommelig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zwetter
22 januari 2022

De saus was vergeten, kwam gelukkig later. Verbeter punt, zet de telefoon nummer van de winkel op z'n minst op de bon.

Silvia
20 januari 2022
Fred Van Den Haak
16 januari 2022

Was weer heerlijk en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique Vesseur
16 januari 2022
Time Stables
16 januari 2022
Ton van Dijk
16 januari 2022

Altijd geweldig snel, vers en lekker. Top

Silvia
14 januari 2022

Heerlijk gegeten

Josine
14 januari 2022

Super service en weer heerlijk gegeten!

Beau
12 januari 2022
Sander de Koning
12 januari 2022
Jacqueline
10 januari 2022

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Co v d Weteringh
10 januari 2022
Annemieke
9 januari 2022

Snel en vriendelijk bezorgd ! Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald Delfgaauw
9 januari 2022

Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel piet
9 januari 2022

Heb nog geen lekkerdere kunnen vinden. En rijden er graag 26 km heen en weer voor.😋🔟

Bastiaan van Veen
9 januari 2022
Nathalie
8 januari 2022

Wij hadden maki tuna besteld maar kregen maki met krab. Voor de rest was het goed en lekker

L. klein
7 januari 2022

Heerlijk zoals altijd. Pokebowl medium, super gevuld, de deksel past er nog net op!

Beppie
7 januari 2022

Wij vinden het erg lekker en het kwam ook precies op de opgegeven tijd

Andre
6 januari 2022

Meestal zijn jullie supervers maar deze keer kreeg ik het idee dat met name de rijst in de sushi al wat ouder was, en een wat andere, mindere verse structuur had. De bowl was prima.

SQ
6 januari 2022

Was weer fantastisch!

Sabine van der Voorn
6 januari 2022
Fons
6 januari 2022

Heerlijk! (Zoals gewoonlijk 😃)

Yvonne Loos
3 januari 2022

Ik vond het erg lekker, maar de temperatuur wat laag, helaas. Hoeveelheid was voldoende, tijd tussen bestellen en bezorgen, helemaal prima. De bezorger had het duidelijk wel erg naar z'n zin, daar werd ik dan ook wel weer blij van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
3 januari 2022

Verslavend lekker. Gelukkig woon ik niet om de hoek.

Merel
31 december 2021
Ellen
30 december 2021

Top

Sandra
30 december 2021

Tot nu toe stedes een vrolijke noot aan de deur, fijne bezorger. En de pokebowl zijn als altijd fantastisch

SQ
29 december 2021

Sushi valt helaas vaak uit elkaar Ongelijke stukken gesneden: soms grote stukken De opmerkingen bij de bestelling worden vaak niet gelezen Wasabi is heerlijk pittig

Perfect
27 december 2021
Marieke
27 december 2021

Het was weer heerlijk! Stond keurig klaar op de afgesproken tijd. Zeer smakelijk en vers.

angela
27 december 2021

altijd heerlijk vers

KE
26 december 2021
Ellen Zoetendaal
25 december 2021

Heb gisteren besteld om vandaag te eten. Dus ik kijk net wat ik ook alweer had besteld. Merk ik dat de sashimi gemengd van 13,50 er niet bij zit.

Zwetsloot
24 december 2021
Zoetendaal
19 december 2021
Jory
18 december 2021
Erna Reijnders
17 december 2021

Helaas een paar keer voor gekomen dat niet alles bezorgd werd wat besteld was. Gisteren was vergeten om de poke bowl bij de bestelling te doen. Vind dat hier wel iets tegenover mag staan.

Merel
16 december 2021
M. van der Zwet
15 december 2021

Jammer dat voor 2e keer de bestelling niet klopte en de basis van pokebowl de verkeerde is.

Charles
13 december 2021
Hans
13 december 2021

Heerlijk gegeten, zoals altijd. Maar opnieuw stokjes en sojasaus bijgeleverd gekregen, terwijl we duidelijk aangegeven hadden dat dit niet nodig was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
13 december 2021

Het was weer heerlijk

Andre
12 december 2021

Prima bowls en dumplings. De zeewier bitterballen waren waanzinnig lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliette
11 december 2021

Weer heerlijk gegeten

Koning Kibbeling
8 december 2021

Ondanks dat ik het idee had dat de kibbeling in het donker gemaakt was heb ik heerlijk gegeten, ik bestel zeker weer bij jullie. Voor mij een dikke 10!!!!!!

Kim zitter
8 december 2021

Helaas woon ik niet meer in de Veen, maar nu in Kudelstaart, hier is de sushi niet lekker dus kom speciaal zeker 1x in de maand sushi halen. Ik ben enorm fan, zo heerlijke sushi!

Nel v dTang
6 december 2021

Complimenten voor de poke bowls Ze waren heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
6 december 2021

Het was weer heerlijk en complimenten voor jullie leuke, nette bezorgers!

Margot
5 december 2021

Wat een ontzettend vrolijke vriendelijke vent die keurig op de gewenste tijd onze heerlijke sushi kwam langs brengen. Volgende keer ligt de fooi klaar! (Ik was het nu door de f1 spanning compleet vergeten, sorry!!)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van ruiten
5 december 2021

met een lief berichtje van me buurmeisje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ulrike
4 december 2021

Was weer super lekker.

Han
4 december 2021

Poké bowls besteld en zoals iedere keer: Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten!

Rosanne
3 december 2021
Erik
3 december 2021

We bestellen elke week! Echter, deze keer leek de sushi niet vers te zijn… rare smaak aan de zalm, rijst niet lekker en sla rook vreemdz. kortom anders dan anders…

Silvia
28 november 2021

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander de Koning
28 november 2021
Jasper
27 november 2021

Smaakt zoals altijd heerlijk, alleen jammer dat de bowls steeds minder gevuld worden...

Carel Wesselius
27 november 2021

Ruime keuze uit heerlijk gezond eten, super vers en met passie bereid.

Michelle
27 november 2021

Altijd heerlijk verse sushi/pokebowls! Het ziet er altijd super uit en het smaakt ook heerlijk! Onwijs vriendelijk personeel, zowel in de winkel als bij het bezorgen. Oftewel 5 sterren, met een goud randje!

Leonieke
27 november 2021

Heerlijk verse en bomvolle pokebowl! De medium is echt al een flinke maaltijd.

Fred Van Den Haak
27 november 2021
Kim
25 november 2021

Helaas was 1 gerecht niet bezorgd. Ook na het verzenden van een e-mail werd het niet nabezorgd, ook al werd dit wel aangegeven. Jammer!

Alexander
25 november 2021
Ries
21 november 2021
Bla
20 november 2021

Boob

Pauline
20 november 2021
Fons
19 november 2021

Weer heerlijk gegeten!😋😋😋

A G v d zwet
19 november 2021

Goed gedaan verkerende adres doorgeven toch gebracht

kees
19 november 2021
Mary Jane Roy
13 november 2021
marieke
11 november 2021

lekker en op tijd

Linda Van Rijn
7 november 2021

Het was wéér lekker!

Ingrid
7 november 2021

Super lekkere pokebowl gehaald! Echt heerlijke verse producten, erg smaakvol!

Ca
6 november 2021

Was weer heerlijk

Angela
5 november 2021

Het was heerlijk! Ik had gevraagd dat wanneer het even kon ik graag iets anders wilde i.p.v. de advocado Maki. Heel lief hadden jullie er Tonijn bij gedaan. Alleen was het een 9 maanden box.. ;)

Inge
5 november 2021
Marc
5 november 2021

Eenvoudig bestellen, netjes op de hoogte gehouden van voortgang, op tijd afgeleverd en werkelijk heerlijk gegeten. Die Poke Bowls zijn echt van hele hoge kwaliteit. Vandaar 5 sterren.

Mr. Kibbeling
1 november 2021

wat hebben we weer lekker gegeten, echt super!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred Van Den Haak
31 oktober 2021

Keurig op tijd bezorgd, en heerlijk gegeten

Ewoud
30 oktober 2021
Brand
30 oktober 2021

erg snel bezorgt en erg lekker.

Saskia Ezendam
29 oktober 2021

Helaas was de order niet compleet maar naar een telefoontje werd dit snel gecorrigeerd. Bedankt voor het extraatje. Wij gaan zeker weer bij jullie bestellen!! Groeten Saskia Ezendam

Nathalie
27 oktober 2021
Fayleigh
27 oktober 2021

Ik moest 2 uur wachten op mijn eten. Er werd niet eens gebeld dat ze vertraging hadden. Ik moest na anderhalf uur zelf contact op nemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
26 oktober 2021

Het was wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion Van Ruiten
26 oktober 2021

Wij hebben vrij regelmatig bij jullie besteld maar waren zondag niet tevreden. De sashimi was niet lekker/vers en ook de sushi leek niet zo lekker vers zoals wij voorheen gewend waren. Hoe kan dit nou?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erna Reijnders
25 oktober 2021

De sushi is heerlijk en van goede kwaliteit. Maar als je aangeeft 18.45 bezorgen en het wordt 19.45 dat is echt slecht. Staat ook niks tegenover om dit te compenseren. Misschien een aandachtspunt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
25 oktober 2021
Vd Geest
24 oktober 2021

Eten was lekker, maar 35 minuten te laat. Zonder bericht hierover.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
24 oktober 2021

Was heerlijk alleen de wasabi mayonaise was vergeten :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arnold
18 oktober 2021

Zoals altijd top!

Hans Klaassen
17 oktober 2021

Erg vers, erg lekker. We hebben nu op veel plaatsen pokebowl gegeten, maar deze staat nog steeds bovenaan

de Vries
16 oktober 2021

Als altijd weer HÉÉRLIJK!!

Linda
16 oktober 2021

product en service helemaal goed!

San
14 oktober 2021

Heerlijke Pokebowl! 🤩

jacq
14 oktober 2021

perfect . De meiden bestellen en halen het bij ons thuis, want ze vinden jullie bowl heerlijk. En ze missen dat wel in leiden. Misschien een idee om in leiden te bezorgen

P&J
10 oktober 2021

Heerlijk gegetend, alles prima in orde, mooi gemaakt. Bedankt.

kees
10 oktober 2021
Rita v Veen
9 oktober 2021

Heerlijk gegeten . Zeker voor herhaling vatbaar.

Sharon
6 oktober 2021

Keurig op tijd geleverd en erg lekkere sushi. Stokjes en sojasaus ontbraken bij de bestelling, na een belletje werden deze binnen 5 (!!) minuten al nageleverd en ook een leuk goedmakertje erbij. Wauw! Jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij.

Saskia
4 oktober 2021

Sushi was prima, erg lekker. Keurig geleverd ook. De Wakame bitterballen zijn een aanrader!

Mitchell
2 oktober 2021

Perfect!

Ed
26 september 2021

Het was weer erg lekker en vers, en snelle bezorging

Fred Van Den Haak
25 september 2021

Was weer heerlijk en op tijd bezorgd

Seline
24 september 2021

Op tijd bezorgd zoals aangegeven. Heerlijke sushi!

Tiny van goozen
24 september 2021

Goede website om bestellingen te bestellen. Goede bezorging, en het was lekker

Wietse
23 september 2021

Weer heerlijk van de sushi genoten!

Silvia
20 september 2021

Heerlijk was het weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fons
17 september 2021

Het eten was zoals gebruikelijk prima. Helemaal top was dat de bestelling werd thuisbezorgd toen bleek dat afhalen niet op tijd lukte vanwege een lege accu.. Uitstekende service Stix&Bowls!

Marieke
16 september 2021

verkeerde saus

lydia
15 september 2021

prima!

H van Klink
13 september 2021

Vriendelijke bezorger ,goed op tijd en het heeft weer heerlijk gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
13 september 2021
Frieda
13 september 2021
Maaike
13 september 2021

Had online een grote pokebowl besteld. Opende thuis de tas blijkt er een kleine in te zitten. Ik heb gebeld en er werd keurig een grote pokebowl thuis bezorgd. Heel netjes opgelost!!

Peter Schouten
12 september 2021

Perfect weer. Vooral de licht geroosterde zalm met sesam. Heerlijk en perfect op tijd bezorgd. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicolette
10 september 2021

Heerlijk spul, fijne service. Maar goed dat jullie niet in Hoogmade bezorgen, want dan bestelden wenkt vaker.

Sander de Koning
10 september 2021
Ruud
10 september 2021

Heel mooi gepresenteerd en heerlijk gesmade

Ed
9 september 2021

Heerlijk

Thea
9 september 2021

Zoals we verwachten is de kwaliteit voortreffelijk. Portie is voldoende. Niets aan toe te voegen.

Ellis
9 september 2021

Heerlijk eten en ook nog precies op tijd bezorgd! Complimenten!

Hans Klaassen
9 september 2021

Het was weer ouderwets goed. Alles is vers en van goede kwaliteit. De porties zijn ruim. Applaus voor de kimchi. Dat gerecht is niet eenvoudig te maken, maar deze is prima.

Maartje
6 september 2021

Het was weer heerlijk! We misten alleen deze keer de nori crisps.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Revlie
6 september 2021

Altijd top verzorgd, en als er iets fout gaat, binnen no time opgelost! En dan zijn de poké bowls en sushi ook nog eens heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred Van Den Haak
5 september 2021

Was weer erg lekker, makkelijk besteld en keurig op tijd bezorgd.

Van zanten
4 september 2021

Maar we kregen wel het verkeerde !!!!! Lezen bij de opmerkingen

Graafland
3 september 2021
Hans
30 augustus 2021

Gevraagd om geen stokjrs en saus bij te voegen, want die hadden we nog, maar het zat er toch bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
29 augustus 2021
Asala
29 augustus 2021

Super snel en goede service! Lekkerste poke bowls 👍🏽

Mhb
27 augustus 2021

Heerlijk gegeten en op de aangegeven tijd bezorgd!

moah
27 augustus 2021

lekkerste pokebowl ooit voor op de brakke ochtend

Lisanne
26 augustus 2021

Erg lekker en goed bevallen! Voor herhaling vatbaar. Als ik iets moet noemen; Biefstukreepjes waren wat aan de taaie kant en het is redelijk prijzig.

Sander
26 augustus 2021

Het was weer heerlijk zoals gewoonlijk.

Karin Van Benten
22 augustus 2021

Ik vond het heerlijk Was voor mij alleen niet duidelijk wat de saus was die ik er bij besteld had Er staan kleine gekleurde stickers op maar daar had ik niks aan

Hanneke
21 augustus 2021

Al een paar keer besteld om de dag erna mee te nemen en dus te eten. Dat werkt prima. Nu dus nog niet gegeten , maar verwacht weer de vertrouwde goede smaak.

Rianne
19 augustus 2021

Het was heerlijk! Dank!

Robbert Oostwaard
19 augustus 2021

Heerlijke sushi, kwaliteit product.

Sven van der Meer
15 augustus 2021
Mar
15 augustus 2021

Gewoon de lekkerste bowls !

Dawid
14 augustus 2021

Sushi taste good

L de Prie
9 augustus 2021
Arnold
8 augustus 2021
Hans Klaassen
8 augustus 2021

Op zich was het weer allemaal erg lekker, maar ging er toch wel wat mis. We hadden 5 bestellingen: - bij 3 bowls ontbraken de nori crisis - bij 2 bowls ontbraken sesamzaadjes - bij 1 bowl ontbrak zeewier - bij 1 bowl ontbrak 1x kimchi Wel jammer

Claudia
7 augustus 2021
Bart
5 augustus 2021
Silvia
4 augustus 2021

Heerlijk gegeten.

Monique
1 augustus 2021

Perfect op tijd bezorgd en vriendelijk. Prijs kwaliteit goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Co
31 juli 2021

Top

MRy
30 juli 2021

Was top... 👍👍👍

M.
30 juli 2021

Het was heerlijk!

Corrie Kikkert
30 juli 2021

Was allemaal weer prima, heerlijk gegeten, bestelling precies op tijd .Dikke pluim

Robert
29 juli 2021

Eenvoudig bestellen, ruime keus, op tijd klaar en lekker eten. We zijn telkens weer enthousiast. Dus ‘gewoon’ 5 sterren.

Sander de Koning
29 juli 2021

Weer heel goed!

Monique Offerman
28 juli 2021

Laat een groot aantal sushi besteld, was geen probleem en waren heerlijk!! Wij zijn fan!!

Ali
26 juli 2021

Snelle service & heerlijke pokebowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Odette
25 juli 2021

Goede kwaliteit en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelo
25 juli 2021

Bij een menu voor 4 personen verwacht ik, eerlijk gezegd, 4 paar stokjes en voldoende soja- saus. We ontvingen echter 2 paar stokjes en 3 flacons soja. Verder alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meta
25 juli 2021

Heerlijke verse sushi!

cock en angela
24 juli 2021

Het was weer heerlijk ga zo door, en we blijven graag terug komen

Fred Van Den Haak
22 juli 2021

Makkelijk te bestellen, op tijd bezorgd en heerlijke verse sushi en poke bowl gegeten.

Monique
21 juli 2021

Heerlijke sushi! Netjes verpakt, voldoende wasabi, gember en soyasaus. Snelle en correcte levering. Absolute aanrader🙂👍🏻

Joris Derks
19 juli 2021

Snelle levering en het eten was wederom zoals gebruikelijk weer heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark v.d meer
19 juli 2021
Van Velzen
18 juli 2021

Was weer erg lekker

Bert
18 juli 2021
Heleen
18 juli 2021

Heerlijk pokebowl ontvangen Medium is ruim voldoende De Mexicaanse is verrassend lekker :) Maar ook de gewone met zalm was heerlijk

Elly Wellner
16 juli 2021

Voor het eerst besteld. We waren verrast het was heerlijk 😻 Voor herhaling vatbaar

Demi
16 juli 2021
R.
16 juli 2021

Er is wel saus berekent, niet geleverd. Wel jammer!

Gerrits
15 juli 2021

As always zalig

Beau
12 juli 2021
Ronald
11 juli 2021

Was weer heerlijk eten. Ga zonder jullie!!!

Silvia
11 juli 2021

Weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margot
11 juli 2021
Fred
11 juli 2021

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Was een aangename ervaring. Heerlijke maaltijd op de afgesproken tijd geleverd, prima.

Fons
10 juli 2021

Heerlijk weer, verse ingrediënten mooie smaak en presentatie.

Fred vd zwet
9 juli 2021

Hele prettige digitale bestellijst ( ook v ouderen) En zeker topqualiteit eten in een frisse millieuvriendelijke verpakking😄😄

Sylvia berlijn
9 juli 2021

Wij zijn zeer tevreden over jullie sushi, maar hebben nu 2x gehad dat de bestelling niet compleet was, de laatste keer was 20/6 Afgelopen zondag weer bij jullie besteld en dat weer gemeld maar werd helaas niets meegedaan

Ben
8 juli 2021

Was heerlijk! Bezorging stipt op tijd👌🏼

Joyce Norder
8 juli 2021

Was weer smullen!

A. Verdel
4 juli 2021

Gewoon een prima kwaliteit, goed klaar gemaakt en voldoende. Complimenten. Vorige keer was er een foutje gemaakt bij een persoon met een streng dieet. Dit is bijzonder snel en met excuses naar volle tevredenheid opgelost. Ik vind het fijn te weten dat service hier hoog in het vaandel staat. Suxes mannen. Ga zo door. A. VERDEL

Anke
3 juli 2021
Astrid Janssen
3 juli 2021

Het was weer heerlijk!

Fred Van Den Haak
2 juli 2021

Was weer erg lekker. Makkelijk besteld en snel bezorgd.

Manita
30 juni 2021

Super snelle bezorging en heerlijk eten!

Lucienne
28 juni 2021

Heerlijk weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Donna
25 juni 2021
Nancy Groenewegen
24 juni 2021

Heerlijk en voor herhaling vatbaar!

Sandra
24 juni 2021

Was weer heerlijk, zoals gewoonlijk.

Betty
23 juni 2021
Fons
23 juni 2021

Alles was keurig op de afgesproken tijd klaar en de gerechten waren zoals gebruikelijk weer heerlijk.

Rishi
21 juni 2021

Top. Bezorging was keurig op tijd en het eten was erg vers en zeer smakelijk. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erna Reijnders
21 juni 2021

wederom heerlijk gegeten en wat een variatie, top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alicia
20 juni 2021

Echt superlekker! heerlijke bowl gegeten. Het was alleen een beetje lastig om de saus door alle ingrediënten te mengen. voor de rest super!

Lucienne
18 juni 2021

Het was heerlijk.

Cees
18 juni 2021

Heerlijk eten alleen is 45 min wachten iets te lang.

Wilma
17 juni 2021
Bart van der Meer
17 juni 2021
A vaan Roon
17 juni 2021

Helemaal toppie 👍🤗

Sonja Houkes
15 juni 2021

Super lekker en vers👍

Hen
13 juni 2021
Ron
11 juni 2021
Pieter de Bakker
11 juni 2021

Oprecht heerlijk gegeten, volgende week weer!

Deborah Spiegeler
6 juni 2021

Het was weer 100% genieten, nog steeds zo blij dat jullie sushi naar de Veen hebben gebracht😉

Time Stables
6 juni 2021

Heerlijk gegeten en precies op de afgesproken tijd bezorgd. Top!!

Romy Ganzevles
5 juni 2021

Heerlijk!

Rosita
4 juni 2021

Was heerlijk!

Silvia
3 juni 2021

Heerlijk.

M Remert-Schuuring
2 juni 2021
Ronald
30 mei 2021

Wederom top, veel variatie en verschillende smaakbelevingen. Niet onbelangrijk, constante kwaliteit!! Ga zo door zou ik zeggen!!!

Wesseling
30 mei 2021

Alles is prima verzorgd Het eten was fantastisch en de bezrrgiing ook en op tijd

EZ
29 mei 2021
JH
29 mei 2021

Netjes op tijd bezorgd en warm. De mini loempia's hebben naar verhouding te weinig vulling en smaak helaas. Je proeft meer deeg dan wat anders. Aan de zalm in de Gunkan Philadelphia (zalm) zat bijna geen smaak. De softshell en roll waren net zoals de vorige keer erg lekker.

Silvia
28 mei 2021

Het was weer heerlijk.

Lisa
28 mei 2021

Goede service

Pavlina Topalova
26 mei 2021

Tried their vegan range and was delighted - really good. Order came very quickly as well. Will order again and would recommend.

mariska
25 mei 2021

Heerlijke sushi en poke bowl besteld. Voor herhaling vatbaar

Jacqueline van Veen
25 mei 2021

Weer heerlijke sushi gegeten van Stix and Bowls. Zelfs bezorgd toen het ontzettend regende, topklasse.

Ilse
25 mei 2021

De kip was vrij droog. Daarnaast was er een verkeerde topping opgedaan als die ik besteld had: rode ui ipv lente ui.

Inge
24 mei 2021

Super lekkere sushi’s! Aanrader! Via de app besteld en daarna afgehaald, het stond al klaar dus niet hoeven wachten, top.

Sonja feit Zoet
24 mei 2021

Was weer heerlijk,keurig op tijd en gebracht door een aardige bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tes
22 mei 2021

Heerlijk als altijd

Peter
22 mei 2021
Ogi
19 mei 2021

Verkeerde tijd ingevuld tijdens bestelling maar ‘t werd snel voorbereid. Lekkere verse sushi en sashimi. Een aanrader.

Jacqueline Van Schagen
17 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
17 mei 2021

vooral de bezorger was super aardig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rita Bakker
16 mei 2021

Compliment aan de bezorger De bezorging stond op het verkeerde adres. Was zeer vriendelijk en kwam het keurig op het goede adres bezorgen

Maria
14 mei 2021

Great food, fast delivery. Online ordering works great!

Thea
14 mei 2021

Het was weer heerlijk, vers, een plaatje om te zien en erg lekker. We hebben genoten.

Sander
14 mei 2021

Lekker!

Katja
14 mei 2021

Heerlijke sashimi. Een mooie portie en botermals. De komkommersalade was lekker fris en pittig.

Melissa van Kampen
13 mei 2021

Echt heel lekker! Ik denk dat ik hier nog veel geld ga uitgeven! Alles was vers en fijn dat er in de buurt iets gezonds te halen is.

Betty
13 mei 2021
MB
10 mei 2021

Weer erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
10 mei 2021

Komen niet uit de buurt maar liggen met de boot in de jachthaven dus beetje lastig dacht ik met bestellen, maar het gaat altijd goed en het eten is heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Viv
9 mei 2021

Schreef ik de vorige keer nog dat jullie de beste inktvisringen hadden, kregen we nu mini ringetjes in oud beslag: niet meer doen! Terug naar die originele, verse crispy Overige sushi wel super lekker en vers

Asia
8 mei 2021

Er zat haar in mijn Poké Bowl.

Inge
7 mei 2021
Fred Van Den Haak
6 mei 2021

Alles was weer van prima kwaliteit, heerlijk gegeten. En keurig op tijd bezorgd door n vriendelijke bezorger.

Mark
5 mei 2021

Heerlijk gegeten....top

Monique Vesseur
3 mei 2021

Wederom heerlijk. Meegenomen naar Noordwijk we waren het eens beste sushi uit de omgeving .

Monique Vesseur
3 mei 2021

Wederom heerlijk. Meegenomen naar Noordwijk we waren het eens beste sushi uit de omgeving .

Monique Vesseur
3 mei 2021

Wederom heerlijk. Meegenomen naar Noordwijk we waren het eens beste sushi uit de omgeving .

Co
3 mei 2021

Super heerlijk gegeten .

Arnold
3 mei 2021

Zoals gewoonlijk weer top en super lekker!

Richard van Klink
3 mei 2021

Het was weer heerlijk

Silvia
2 mei 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marina van der velde
1 mei 2021

We hebben weer genoten van deze verwennerij!

Jennifer Blokker
30 april 2021

Heerlijk gegeten en de sushi was groter dan normaal.

Ton
30 april 2021

Weer super en zo vers

Sander de Koning
30 april 2021

Weer perfect!

Elsa van der Meer
30 april 2021

De avocado in de beide bowls was echt nog heel erg hard. En dat was jammer omdat avocado wel echt een hoofdingredient is en die ook wel echt smaak geeft. Maar een harde avocado smaakt niet echt ergens naar.

Danielle
29 april 2021
Henk van Klink
29 april 2021
Henk
28 april 2021

Erg lekker gegeten. Vers en smakelijk

Henk
28 april 2021

Erg lekker gegeten. Vers en smakelijk

Henk
28 april 2021

Erg lekker gegeten. Vers en smakelijk

Justus
27 april 2021

Goeie kwaliteit eten, erg lekker! snel geleverd echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K & C
27 april 2021

Super goed!

Ronald Bartels
27 april 2021

Heerlijke sushi! Perfect geregeld.

Edgar
27 april 2021
Yvonne Van Deun
26 april 2021
Asia
26 april 2021
M Kinkel
22 april 2021

Erg positieve verhalen over de krokante kip gehoord, maar deze was naar mijn mening erg hard en vooral erg droog. Posities waren goed van wat je er van verwacht.

bonvie
22 april 2021

Jammer het eten was heerlijk maar de kleine flesje soja saus waren vergeten. Heb wel 3 x gevraagd of er niets vergeten was. Jammer is echt een must

cock en angela
21 april 2021

was al weer ven terug maar weer erg lekker. poke bowl tuna en wat sushi,sashimi en wakame bitter ballen

Manon
19 april 2021

Heerlijk eten! 4 ipv 5 sterren omdat ik het echt belachelijk vind dat je adm kosten moet betalen als je met ideal afrekent. Is echt niet klantvriendelijk en zo niet meer van deze tijd.

Willem van der Vliet
19 april 2021

Wij bestellen met enige regelmaat bij jullie. Gisteren was er de kortingsactie ivm het 2-jarig bestaan. Als ik eerlijk ben was de kwaliteit niet zoals we gewend zijn van jullie dit beoordelen mijn vriendin en ik onafhankelijk van elkaar. Je zag het duidelijk terug in bruine vlekken in de Avocado en de tempura garnaal die eigenlijk al te zacht was. Het lijkt erop dat het voorgemaakt is en in de koeling is gegaan. Daarnaast duurde de aflevering van de bestelling anderhalf uur. Ik weet dat jullie het beter kunnen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrie Kikkert
19 april 2021

Ben super fan van jullie ,maar vond dat de porties ongelijk waren en niet zo netjes gesneden ,de kwaliteit is prima .zie dit niet als negatief maat opbouwend,blijf zeker bestellen hoor.groetjes fam kikkert

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly Plooij
19 april 2021

Alles in orde, alleen andere Sashimi tonijn ipv de bestelde Tatiki..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thea
18 april 2021

Het was super lekker., en vers mmm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton van Dijk
17 april 2021

Top

Minette Aalbers
17 april 2021

Echt superverse en extreem smakelijke sushi. Wat fijn dat jullie er zijn!

Michel Ganzevles
16 april 2021

Toppers

Angelique
16 april 2021

Wederom heerlijk! Alleen beetje jammer dat ik net na het plaatsen en betalen van mijn bestelling op de Facebook pagina zag dat dit weekend vanwege het 2 jarig jubileum er 15% korting werd gegeven met een code. We bestellen best regelmatig, had leuk geweest als dit via een mailtje naar klanten werd gestuurd 🤔

schenk
16 april 2021

super vers: heerlijk!! En beste inktvisringen in de hele omgeving!!

Huigsloot
16 april 2021

Heerlijk gegeten , alles netjes verpakt en heerlijk warm nog! We gaan dit zeker nog eens doen! Super!!! Veel succes

Marieke
15 april 2021

Vers en goed van smaak. Heerlijk gegeten!

Rosalia
14 april 2021

Het was super lekker

Sjaak van Seggelen
14 april 2021

Heerlijk gegeten. Nu nog bezorgen in Rijpwetering.

Isabel
12 april 2021

Heel erg lekkere sushi! We hebben gesmuld! Erg jammer dat jullie niet in Oud Ade bezorgen.

Paulina
12 april 2021

Heerlijk sushi :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F.
12 april 2021
Teja
11 april 2021

Super gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rita
10 april 2021
Demi
10 april 2021

Weer heerlijk gegeten!

Inge
9 april 2021

Super sushi! Aanrader!!!! Snel aan huis gebracht, top kwaliteit.

Joris Derks
8 april 2021

Het was lekker alleen deze keer waren de avocado’s niet rijp. Ze waren best hard. Er zat minder zalm in dan wij gewend zijn en eigenlijk ook minder van alles.

Silvia
6 april 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrie
6 april 2021

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Plasmeijer
5 april 2021

Heel goed

Mr. Kibbeling
5 april 2021

weer helemaal super gegeten, wat een toptent!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost van Leeuwen, Woubrugge
4 april 2021

Superlekker Paas diner thuis!

Mark Beumer
4 april 2021

Top sushi zoals wij van jullie gewend zijn,het was weer erg lekker.

Diana Ide
2 april 2021

Weer heerlijk genoten

Sonja feit Zoet
31 maart 2021

Was weer heerlijk!aanrader de pokebowl!keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke jongen.

I. Bader
31 maart 2021
vdG
31 maart 2021
Maria-Antoinet Hoek
29 maart 2021

Heerlijke en goedgevulde pokébowl! Producten zijn lekker vers! Daarnaast werd het precies optijd bezorgd. Helemaal top :)

Hanneke
28 maart 2021
Tes
28 maart 2021

Gewoon heerlijk

J. Hoogenboom
28 maart 2021

Was weer ouderwets lekker maar!!!! De yakitori was steenkoud is niet de bedoeling volgens mij vorige keren heerlijk warm.

Kees
28 maart 2021

Zoals altijd heerlijk vers en gevarieerd!!

Handgraaf
27 maart 2021

Erg laat geleverd, en het was koud Was heel jammer, smaak was wel ok

Fons Sarneel
26 maart 2021

De bowls en sushi waren weer heerlijk, de bezorging netjes. Toch kritiek: dat er €0,25 extra voor iDeal gerekend wordt kan echt niet. Zéker niet omdat er bij bezorgen geen andere betaalmogelijkheid is.

Paco
26 maart 2021
Michel
21 maart 2021

Top sushi. Met aandacht bereid. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
21 maart 2021
Corrie Kikkert
21 maart 2021

Alweer HEERLIJK gegeten zo lekker. 17:00 uur besteld ,en precies om deze tijd gaat de bel ,we zeggen wel eens tegen elkaar zou hij wachten met bellen tot het tijd is.

Hanser
21 maart 2021

Altijd tevreden geweest; helaas gisteren bruine avocado aangetroffen in 1 van de 3 bowls die ik had besteld. Hopenlijk was dit eenmalig.

Eri
19 maart 2021

Nogmaals weer super!!

Gerrits
17 maart 2021
Joopie
16 maart 2021

Lekker man

Silvia
14 maart 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
14 maart 2021

Toptent

Eric van der Veer
14 maart 2021

Zeer lekker !! Op tijd bezorgd nette bezorger.

mirja
14 maart 2021

We hadden beide een pokebowl besteld met soja-gembersaus. De bowl was heerlijk, maar van de saus vragen wij ons af of het de juiste was. Ik kon de gembersmaak nergens in terugproeven. Ik vond het meer smaken naar een vrij neutrale cocktailsaus oid. Verder vind ik: Krab is krab, surimi is surimi (koolvis dus). Noem surimi geen krab, want dat is het zeker niet! Alsnog gaan we zeker nog eens bestellen hoor! Fijn dat er een echte gezonde variatie is bijgekomen in afhaal-land!

Christa Sloos
14 maart 2021

Weer heerlijk gegeten bij Stix and Bowls. Alles super vers en snelle levering!

Dennis Loos
14 maart 2021
Piet
13 maart 2021

Heerlijk gegeten, prima kwaliteit!

Thelma
13 maart 2021

Echt superlekkere sushi. En de gefrituurde garnalen waren krokant, luchtig en niet vet. Heerlijk gegeten!

Ineke
13 maart 2021

Zag er supermooi en verzorgd uit en we vonden het alle vier superlekker.

Huigsloot
12 maart 2021
Mbt
10 maart 2021
Ted Raket
8 maart 2021

Erg lekkere sushi , enige min puntje; te vet kipvlees gebruikt voor de yakatori spiesjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline van Veen
8 maart 2021

Zoals altijd weer netjes op tijd afgeleverd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Silvia
8 maart 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lygia
8 maart 2021

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fons Sarneel
7 maart 2021

Weer heerlijk zoals altijd. Nieuw is de bezorging in Weteringbrug! Fijn!😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. R-S
7 maart 2021

Vers, goed bereid...genoeg keus...

Tess
7 maart 2021
Peter Schouten
6 maart 2021

Tja helemaal top. Heerlijk gegeten. Alles klopt dus niets veranderen!

Telma
6 maart 2021
Lygia
5 maart 2021

Heerlijk eten! Sterk aangeraad!

Michelle
5 maart 2021
Yvon
4 maart 2021

Super lekker gegeten! Top kwaliteit en snelle bezorging

G.
4 maart 2021
Joost
4 maart 2021

Wederom heerlijk gegeten. Stond op tijd klaar, verse producten en goede smaak. Wij komen zeker terug

PETER
4 maart 2021

Was weer top!

Esmee Keijzer
4 maart 2021

Altijd onwijs lekker!!! Enige nadeel is dat er vaak iets vergeten wordt. Dit keer waren jullie de zalm, stokjes , soja saus en wasabi vergeten. En mijn vriend had lente uitjes terwijl hij dat niet besteld had. Jammer, maar gelukkig smaakte het weer goed!

Willems
4 maart 2021

Alles prima

Kevin de Jong
3 maart 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd!

De Groot
1 maart 2021
Monique
28 februari 2021

Naar onze smaak niets op aan te merken. Jammer dat je niet een aantal dagen vooruit kan bestellen, maar alleen op de dag zelf.

Christie
28 februari 2021

Prima sushi!

Erik
28 februari 2021

Heerlijke shusi en snel bezorgd.

Han en Mirja
28 februari 2021

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar..

Sandra
27 februari 2021

Wederom fantastisch, en heerlijk gegeten

Elly Plooij
27 februari 2021

Vlotte bezorging en heerlijk eten. Prijs kwaliteit verhouding prima!

Richard van Klink
27 februari 2021

Gewoon heerlijk weer.

Fons
27 februari 2021

Zoals gebruikelijk bij Stix and Bowls: goed gevulde pokerbowl en sushi. Heerlijk en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Heerlijk!!
26 februari 2021
Marc
26 februari 2021

We hadden drie verschillende pokebowls, en ze waren allemaal geweldig goed. Heerlijk op smaak en vol met lekkere verse ingrediënten. Heel netjes dat sausjes, dressings, etc. er apart bijzitten. Bestelling was ook prima op tijd. Helemaal goed !

Mrtn
25 februari 2021

Erg goede kwaliteit, had net iets meer mogen zijn voor 3 pers. Maar wel erg lekker en vers!

Lisette
22 februari 2021

Het was heerlijk!

MW
21 februari 2021

Helaas ook vandaag net als altijd een half uur tot een uur te laat bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lubbe
21 februari 2021

Was weer erg lekker

Yvonne
21 februari 2021
Tes
19 februari 2021

Heerlijk en stipt op tijd

J. De groot
19 februari 2021

Heerlijk gegeten, bezorging volgens afspraak, zeker niet de laatste keer dat ik hier heb besteld

Merel
19 februari 2021

Zoals altijd was het weer genieten. De lekkerste poke bowl!

Ton van Dijk
19 februari 2021

Super

Ina Koeleman
18 februari 2021

Heerlijk gegeten. Alleen een heel klein vraagje: is er een keuze mogelijkheid in jullie menu om wel of niet stokjes mee te laten komen? I

Silvia
15 februari 2021

Heerlijk was het weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
15 februari 2021

Zowel kwaliteit als de bezorging top. Timing ook precies zoals bij de bestelling was aangegeven. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick vd Meer
14 februari 2021

Super lekker en top geregeld.

Krelis
13 februari 2021

Was weer uitstekend hoor mannen

Robert
13 februari 2021

Weel vers en precies optijd geleverd en met 2 meter afstand.

Fabian
13 februari 2021
Lian
13 februari 2021

We bestellen vaker pokebowls. Het is altijd heerlijk. Mijn favoriete afhaalmaaltijd, lekker met verse groenten en vis.

Larissa
11 februari 2021

Hoi, helaas dit keertje niet een groot succes. Maar de volgende keer vast wel weer :) De bestelling klopte niet helemaal; we misten iets en we hadden een item dat we niet hadden besteld. En de sashimi was heel droog, de tonijn was helaas niet vers. Groetjes Larissa

Blije klant
10 februari 2021

Heerlijk gegeten en blij verrast met een lekker extraatje dan erbij zat.

Eelco
7 februari 2021

Het was mijn bestel debuut bij hun voorheen altijd naar een andere suchibar. Het eten was goed en de bestelling kon ik op de voet volgen was prima. Na 5 minuten kwam de bezorger weer terug omdat er een verkeerd product bij de bestelling zat of ik dat om wilde ruilen. Nog nooit meegemaakt super ga hier zeker vaker bestellen.

Gea
7 februari 2021

Top, super lekkere crispi sushis en zeker voor herhaling varbaar.

José Ammerlaan
7 februari 2021
Fred Zoetendaal
7 februari 2021

Bezorging is altijd !! stipt op tijd 😄 En dat mag ook weleens gezegd worden !! Het eten zelf subliem.

Loes
7 februari 2021

Het was weer super! Dank je wel

Joris
7 februari 2021

Het eten was wederom weer weer heerlijk ! Alleen zaten er geen nacho chips bij de Mexican, die waren blijkbaar vergeten. En nog een kleine kanttekening; wij hadden ruim 1,5 uur van te voren besteld en gevraagd om te bezorgen om 20:00 uur aangezien wij nog niet thuis waren. Wij kwamen om 19:45 uur thuis en de bezorger stond al voor de deur. Dat ging gelukkig net goed ! Maar iemand geeft niet voor niets een latere tijd aan dus probeer daar wel rekening mee te houden ! Verder super tevreden en tot de volgende keer, ga zo door met het maken van heerlijk eten.

Elly Heemskerk
6 februari 2021
Jan
6 februari 2021

Voor het eerst bij Stix en Bowls besteld, het was heerlijk.

Maartje
5 februari 2021

Heel lekker!! De poke bowl is echt mijn favoriet. Dat is zeker weten mijn favoriete eten. Ik heb echt niks negatiefs om te zeggen. En de bezorging is ook ruim op tijd.

Donna
5 februari 2021

Alles super! Onigiri zou ook leuk zijn om op het menu te hebben.

Vd b
1 februari 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans van der Luit
1 februari 2021

Heerlijke poke bowl gegeten. Verse ingrediënten 👍 Voor herhaling vatbaar.

Henk van Klink
1 februari 2021
Linda
31 januari 2021

Zo! Dat was lékker! En meer dan genoeg!

PAULINA
30 januari 2021

Alles was super lekker 😋

Silvia van der Zwet
30 januari 2021

Heerlijk gegeten.

Jose van zanten
30 januari 2021

Was weer als van ouds aan alles gedacht !!!!

Martin
30 januari 2021

Jongens, meiden : veruit de beste Sushi/pokebowl tent op het noordelijk halfrond!Vers,alles is lekker,topkwaliteit! En gewoon alles goed geregeld met een glimlach. Keep up the good work !

Ton van Dijk
29 januari 2021

Weer super

Ibo
29 januari 2021

Goed van smaak, vers en voor een goede prijs

Lana
28 januari 2021
Laura
28 januari 2021

De bestelling stond klaar toen ik binnen kwam. Heerlijk gegeten! Alleen de volgende keer even erbij zetten of zeggen welke saus welke is ;)

Marieke
28 januari 2021
Jacqueline Van Schagen
25 januari 2021

Het was weer heerlijk allemaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F. Reichert
24 januari 2021

De sushi is redelijk maar gaan eens kijken en vooral proeven bij sushi en snacks in Noordwijk, daar is het echt lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferry
24 januari 2021

Heerlijke Sushi, vers gemaakt, en ook snel. Afhalen ging perfect. Alles stond al klaar. Top!

Mark
24 januari 2021
cock en angela
24 januari 2021

was weer een heerlijk begin van het weekend. was weer erg lekker 1 poke bowl salade en wat lekkere hapje er achter aan.

Roos Bakker
24 januari 2021
Melissa
23 januari 2021

Het was weer heerlijk! Nu weer de garnalen warm erbij, top!

Yvon
23 januari 2021

Precies op tijd geleverd en zo fijn dat je bij een koolhydraatarm dieet toch een poké bowl kunt eten, maar dan met salade in plaats van rijst. Echt een aanrader!

Fabian
23 januari 2021
Charlot
23 januari 2021

Geweldig!

Jessica
23 januari 2021

Heerlijke sushi, wij smullen weer, keer op keer! De bezorger was zelfs sneller dan gedacht, dus we konden nog eerder genieten van al dat lekkers! Top!

Corrie Kikkert
22 januari 2021

Wat moet ik zeggen van iets wat zo lekker is ,JAMMIE smaakt naar meer

Kris
22 januari 2021
Monique
21 januari 2021

Fantastisch lekker gegeten en keurig op tijd bezorgd!! Gaan we vaker doen.

Jeroen
20 januari 2021

Heerlijk, en netjes op aangegeven tijd geleverd. Wij bestellen hier zeker vaker in de toekomst.

lubbe
19 januari 2021

het was weer smikkelen en smullen op halen ging prima stond netjes klaar.

Silvia
18 januari 2021

We hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees de Knegt
18 januari 2021

Heerlijke gerechten, verse kwaliteit, mooi gepresenteerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corien Pouw
18 januari 2021

Het was heerlijk. Service is goed.

Nel Bakker
17 januari 2021

Was super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koos Hogenboom
17 januari 2021

kwaliteit prima goed verzorgd en netjes op tijd dank u

Inge
16 januari 2021

Het was weer heerlijk! En perfect op tijd. Helemaal top.